12 april 2013
Skrivet av 

ELRÄTT

ELRÄTT ska uppmärksamma omvärlden på vad elteknikföretagen kan

Elektriska Installatörsorganisationen - EIO - och Sveriges Elgrossister - SEG - har gemensamt startat projektet ”ELRÄTT” med målet att profilera elteknikföretagen som den naturliga parten att vända sig till för el- och energieffektiva lösningar. Branschen har produkter och tjänster som tillgodoser många kundbehov och som vi nu ska bli bättre på att berätta om.

Vi vill nu genom samordning av kommunikation, kompetensutveckling och kunderbjudande mellan branschleden skapa stabil marknadstillväxt och ökad lönsamhet för organisationernas medlemsföretag.

Elteknikbranschen är en bransch i förändring. Nu är det dags att vi talar om vad vi kan och ser till att våra kunskaper värdesätts. Tillsammans ska vi skapa ett ELRÄTT Sverige.

Genom ELRÄTT kommer våra målgrupper, både kunder och påverkare, kommer få en bild av dagens elteknikföretag som bättre stämmer med verkligheten. Det vågar vi lova. Målgrupperna – fastighetsägare, bostadsrättföreningar, industri, kommun och landsting, samt större villaägare kommer att förstå att det handlar om en elteknikbransch i förändring. Med alla de möjligheter det innebär. Vi kommer att annonsera i tidningar som vi vet läses av de människor vi vill nå. Och vi kommer att dyka upp flera gånger i de flesta. Med lite olika budskap under parollen ”Det har hänt något med din elektriker”. Alla annonser är för att väcka intresse att möta våra medlemsföretag, antingen via vår nya hemsida eller direkt. Det handlar om att skapa fler och bättre uppdrag på både kort och lång sikt.

Läs mer om ELRÄTT

(Material från EIOs webbplats)logo

Vår strävan är långsiktiga kundrelationer. Och att alltid ha nöjda kunder. Vi tar ansvar och vi håller vad vi lovat. Kvalitet, förtroende och engagemang står i fokus både för företaget och våra medarbetare.

 

Google+

Erhåll våra nyhetsbrev

Hej och välkommen
Tack för er medverkan

I samverkan utvecklar vi teknik för trygghet i vardagen

Vi håller vad vi lovar - Vi håller tider - Vi städar efter oss