• Vi håller tider

    Vi kommer när vi sagt att vi ska komma. Vi informerar om våra tider. Vi samarbetar för att hålla våra tider.

  • Vi städar efter oss

    Vi håller ordning på vår arbetsplats och arbetsredskap. Vi uppträder proffsigt och respektfullt. Det ska märkas att vi kommer från PLW.

  • Vi håller vad vi lovar

    Vi tar ansvar för kvalitén i vårt arbete. Vi återkopplar alltid. Vi är ärliga och pålitliga.

Slider Shadow
08 april 2014

Tornbyverket

PLW Larm- och Teleteknik har av Tekniska verken fått jobbet att byta ut det automatiska brandlarmet samt komplettera med detektorer på KV3 (Tornbyverket).

I en anläggning som KV3 krävs det att man som installatör väljer rätt typ av detektor på rätt plats, varje plats är unik tack vare pannor och annan maskinell utrustning som man måste ta hänsyn till för ett optimalt brandskydd. Installationen är ett fullskydd enligt SBF 110:6.

Prodex-systemet från Hedengren security är ett adresserbart brandlarmsystem som är en fröjd för installatören. Med den smarta analoga slingan görs arbetet på plats mycket flexibelt vid ändringar och komplettering.

Läs mer ...

05 december 2013

Depå Boxholm

Vi har utfört samtliga elinstallationer i den nya tågdepån som byggts i Boxholm. Det var ett av PLWs största arbeten. Som mest var det 16 montörer på plats. Bygget startade december 2012 och stod klart i oktober 2013.

Byggnationen ställde höga krav då det var tekniktätt samt att väldigt många yrkesgrupper skulle samsas om ytorna. Installationen skedde i två hallar (tvätt hall och verkstadshall). Byggtiden var kort och det krävdes en hög arbetsinsats för att hålla utlovade tider.

Beställaren har tackat oss för väl utfört arbete och attdepån kundeinvigas på utsatt tid.

View the embedded image gallery online at:
http://www.plw.se/referensobjekt#sigProGalleria5988a15172

Läs mer ...

logo

Vår strävan är långsiktiga kundrelationer. Och att alltid ha nöjda kunder. Vi tar ansvar och vi håller vad vi lovat. Kvalitet, förtroende och engagemang står i fokus både för företaget och våra medarbetare.

 

Google+

Erhåll våra nyhetsbrev

Hej och välkommen
Tack för er medverkan

I samverkan utvecklar vi teknik för trygghet i vardagen

Vi håller vad vi lovar - Vi håller tider - Vi städar efter oss