Solceller - laddboxar - batterilagring | Nära dig i Linköping

PLW är er trygga partner i Linköping - Östergötland. Med över 25 års erfarenhet.

Vi står för trygghet och kompetens när det kommer till energilösningar som solpaneler, laddboxar och batterilagring.

Image

SOLCELLER

Vi erbjuder dig marknadens effektivaste solpanelsortiment. Våra solcellsmoduler arbetar alltid på det smartaste sättet där varje modul presterar maximalt

Image

LADDBOXAR

Satsar man solpaneler då kanske det är smart att investera för framtiden. Våra laddboxar för elbilar är effektiva och laddar elbilen på ett ekonomiskt och tryggt sätt

 

Image

BATTERILAGRING

Batterilagring innebär att du optimerar din egenproducerade el, blir mer självförsörjande och sparar pengar.


 

 

Solceller, laddboxar, batterilagring i Linköping - Östergötland nära dig.

SOLPANELER - LADDBOXAR - BATTERILAGRING - ENERGITAK.
Vår story är enkel. Vi vill för dig som bor i Linköping erbjuda bästa tänkbara service i kombination med kunskap och hög trygghet.

​Utöver våra lösningar med solceller, laddboxar och batterilagring erbjuder vi även vårt solcellstak med integrerade solpaneler.

Linköping | I samverkan utvecklar vi teknik för trygghet i vardagen. Solceller, Laddboxar, Batterilagring och vårt egna energitak.

PLW är verksamma över hela Sverige men har sin huvudsakliga verksamhet i Östergötland, Södermanland och Småland.

PLW är ISO certifierade inom kvalité, miljö och arbetsmiljö enligt ISO. Vi strävar efter att leverera kostnadseffektiva lösningar med ett hållbarhetstänk som gör att våra kunder kan känna sig trygga på lång sikt.

Image

Ta del av våra senaste nyheter - I fokus just nu

Inre Hamnen Norrköping  – För PLW ett spännande prestigeprojekt

Inre Hamnen Norrköping – För PLW ett spännande prestigeprojekt

I samarbete med Skanska har vi på PLW framgångsrikt arbetat med projektet vid Vretakloster skola i Linköping, ett omfattande uppdrag som beställts av Lejonfastigheter.

LÄS MER

PLW: Drivkraften bakom morgondagens hållbara samhälle

PLW: Drivkraften bakom morgondagens hållbara samhälle

PLW är med och utvecklar dagens samhälle genom att erbjuda innovativa eltekniska lösningar för både privatpersoner och företag.

LÄS MER

Säkerställ Din Solcellslösning från PLW: Beställ Nu för Installation under 2024!

Säkerställ Din Solcellslösning från PLW: Beställ Nu för Installation under 2024!

Solen skiner starkare än någonsin och det är dags att dra nytta av dess kraft! Om du vill ha en solcellslösning installerad och klar under 2024, är det dags att agera nu. Med PLW som din partner blir övergången till solenergi både enkel och kostnadseffektiv.

LÄS MER

PLW i korthet | Vad är PLW, vad är våra värderingar och vad hjälper vi våra kunder med?

När du investerar i din solcellsanläggning garanterar vi en trygg och säker installation. Vi är din lokala leverantör som finns tillgänglig för dig före, under och efter att arbetet är utfört.

Boka ett personligt samtal med våra solcellsexperter så vi hittar vi den bästa lösningen för dig.

Image

PLW ska vara det självklara valet när det kommer till solceller

#energihus

OM OSS - VÅR STORY

PLW är idag en koncern med över 200 anställda och är idag en av Sveriges största privatägda elfirmor

Vi har funnits på marknaden i över 25 år och har med det skapat oss en mycket gedigen erfarenhet.

Elteknik | Vi erbjuder vår kunskap inom området för service, underhåll, entreprenad. och industri.Vi hjälper er som kund när det kommer till solceller, laddstolpar och batterilagring.

Vi finns även för er inom området för data och säkerhet.

PLW opererar i Östergötland, Södermanland och Småland.

Hållbara energilösningar för framtiden - Upptäck solceller, laddboxar och batterilagring med PLW i Linköping

Välkommen till PLW, din ledande partner i Linköping för framtidens energilösningar. I en värld där hållbarhet och innovation leder vägen, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för solceller, laddboxar, batterilagring och energitak som inte bara optimerar din energianvändning utan också bidrar till en grönare planet.

Solceller i Linköping: Ditt steg mot en hållbar framtid

Upptäck kraften i solenergi med PLW:s högpresterande solcellssystem. Våra solceller är designade för att maximera effektiviteten och minska ditt beroende av traditionell energi. Genom att investera i solceller i Linköping kan du njuta av fördelarna med förnybar energi och samtidigt minska dina energikostnader. Våra expertteam arbetar nära dig för att skapa en anpassad lösning som passar just ditt hem eller företag.

Laddboxar: Framtidens lösning för elektriska fordon

Med en växande marknad för elbilar, är tillgången på pålitlig och snabb laddning viktigare än någonsin. PLW erbjuder avancerade laddboxar i Linköping som garanterar effektiv och säker laddning av ditt elfordon hemma eller på arbetsplatsen. Våra laddboxar är kompatibla med alla typer av elektriska fordon och är en nyckelkomponent i övergången till en mer hållbar transportsektor.

Batterilagring: Maximera din energi

Kombinera dina solceller med ett batterilagringsystem för att ta full kontroll över din energianvändning. PLW:s batterilagring i Linköping låter dig lagra överskottsel för att använda när solen inte skiner, vilket ökar din energioberoende och minskar din miljöpåverkan. Det är en smart investering som säkerställer att du får ut det mesta av din förnybara energi.

Energitak: Den kompletta lösningen

Vårt erbjudande av energitak i Linköping representerar den senaste tekniken inom hållbar energi. Energitaken kombinerar estetik med effektivitet, och ger ditt hem eller företag en modern look samtidigt som de genererar ren energi. Det är den ultimata lösningen för den som söker en integrerad energilösning som kombinerar solceller och tak i ett.

Varför välja PLW i Linköping?

På PLW är vi dedikerade till att leverera tekniska lösningar i samarbete med våra kunder. Vår expertis inom solenergi, laddinfrastruktur och batterilagring, kombinerat med vår lokala närvaro i Linköping, gör oss till den ideala partnern för alla dina energibehov. Vi är engagerade i att skapa hållbara och kostnadseffektiva energilösningar som gynnar både dig och miljön.

Vill ni veta mer om våra solceller, laddboxar, batterilagring etc. Gå vidare hit.

 

En sak som ligger oss varmt om hjärtat är hälsa och motion.

Om vi mår bra, mår våra uppdrag bra.