#elteknik

Maximera din gårds potential med PLW:s solenergilösningar.

Image

Upptäck hur PLW:s solcellspaneler och batterilagring kan minska dina energikostnader och bidra till en grönare framtid!

Framtidens Jordbruk – Spara Pengar och Stärk Din Gård med PLW:s Solenergilösningar

Jordbruket är ryggraden i vårt samhälle, men det är också en verksamhet där varje krona räknas. Som bonde vet du att kostnadseffektivitet och långsiktig hållbarhet är avgörande för din verksamhets framgång. Därför vill vi på PLW dela med oss av hur våra innovativa solcellslösningar med batterilagring och laddboxar inte bara kan spara pengar för dig, utan också bidra till en mer hållbar framtid.

Så fungerar det

Våra solcellspaneler är utformade för att maximalt utnyttja Sveriges klimat. Trots våra varierande väderförhållanden, erbjuder våra paneler en effektiv lösning för att omvandla solenergi till elektricitet. Denna energi kan du använda direkt på gården för allt från belysning till drift av maskiner. Överskottsenergin lagras i våra högeffektiva batterier, vilket säkerställer att du har tillgång till el även när solen inte skiner.

Ekonomiska fördelar

Genom att installera våra solcellssystem kan du drastiskt minska din elräkning. Du blir mindre beroende av elnätet och skyddad mot framtida prisökningar på el. Dessutom kan överskottsenergi säljas tillbaka till elnätet, vilket skapar en extra inkomstkälla för din gård. Med regeringens skattelättnader och subventioner för förnybar energi, blir initiala investeringen i solceller än mer lönsam på lång sikt.

PLW:s laddboxar - Framtidens laddlösning

Vår teknik slutar inte vid solceller. För att fullända den hållbara kretsen, erbjuder PLW även laddboxar. Dessa kan användas för att ladda allt från eldrivna arbetsfordon till din personliga elbil. Det innebär att du kan använda din egen solenergi för att driva nästan allt på gården, vilket ytterligare reducerar dina driftkostnader.

Ett steg mot en grönare framtid

Genom att välja PLW:s solenergilösningar, tar du inte bara ett ekonomiskt smart beslut för din gård, utan bidrar också till en mer hållbar framtid. Du minskar ditt koldioxidavtryck och visar att ditt jordbruk är i framkant när det gäller miljövänlig teknik.

Bli en del av förändringen

Vänta inte med att modernisera din gård. Kontakta oss på PLW för en kostnadsfri konsultation. Vi hjälper dig att skräddarsy en lösning som passar just dina behov och gör det möjligt för dig att spara pengar samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid.

Tillsammans kan vi göra en skillnad för både din plånbok och vår planet. Erhåll en kostnadsfri offert! Gå vidare hit

PLW Energi finns i Östergötland, Småland och Stockholm.

Det är enkelt att nå oss. Ring: 010 147 94 40 eller skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi har öppet alla vardagar mån - fre kl 08.00 - 17.00

0
Med över 25 år i branschen
fas fa-book-reader
0
Styrka - Över 200 medarbetare
fas fa-users
0
Mängder med utförda projekt
fas fa-project-diagram

Energihus
Solceller - Laddstolpar - Batterilagring. Leverans med trygghet

Vi håller vad vi lovar | Vi håller våra tider | Vi städar efter oss

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image