PLW Markerar ett nytt kapitel i Västervik med viktigt miljöengagemang. Den framtida generationens involvering i ett miljardbygge kanske låter som en saga, men det var precis vad som hände i Västervik nyligen.

PLW är ett företag som idag har över 200 medarbetare, vi finns i Stockholm, Östergötland och Småland. Vi har över 25 års erfarenhet i branschen vilket borgar för trygghet och kunskap.

I en era där teknik och hållbarhet är av yttersta vikt, står PLW som en banbrytande kraft, redo att möta de skiftande behoven hos både företag och privatpersoner.

SigenStor är ett AI-optimerat 5-i-ett energilagringssystem som förverkligar dina solenergidrömmar

I en tid där hållbarhet och grön energi aldrig har varit viktigare, tar vi på PLW stolthet i att leda vägen mot en mer hållbar framtid.

PLW står redo att vägleda och stödja sina kunder genom hela processen, att investera i en solcellslösning, från första utvärdering till installation och efterföljande service.

Kommunikationsteknik som förenar | I centrum för PLWs erbjudande står kommunikationstekniken. Från LAN- och fiber-nät till kabel-TV och avancerad AV-teknik, strävar PLW efter att skapa lösningar som inte bara möter dagens krav utan även anpassar sig efter framtidens behov.

Wasa Kredit räntefritt solcellslån

Säkra din framtid med solenergi – nu enklare än någonsin PLW erbjuder räntefri solcellsfinansiering – Med över 25 år i branschen erbjuder vi trygghet och kunskap.

Maus brandskydd batterilager

I en tid där hållbar energi inte bara är ett val utan en nödvändighet, har PLW tagit ett steg framåt för att säkerställa att våra kunders energilösningar är både effektiva och säkra.

PLW - din partner för säkra och effektiva elinstallationer. Hos PLW är vi experter på att leverera högkvalitativa eltekniktjänster som möter dagens krav på säkerhet, effektivitet och miljövänlighet.

Hållbara Energilösningar PLW

I en värld där hållbarhet och innovation är i fokus, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för solceller, laddboxar, batterilagring och energitak som optimerar din energianvändning och bidrar till en grönare planet.

PLW Elteknik Smarta hem - Optimera elanläggningen

PLW Elteknik står i spetsen för innovativa och säkra elinstallationer, med en omfattande portfölj av tjänster som speglar framtidens behov i hem och företag.

Solenergi och batterilagring: en effektiv kombination. Visste du att med ett batterilagringssystem kan du börja njuta av solenergins fördelar redan i februari?

Som bonde vet du vikten av kostnadseffektivitet och hållbarhet. Upptäck hur PLW:s solcellspaneler och batterilagring kan minska dina energikostnader och bidra till en grönare framtid!

Vår Passion och Expertis. I hjärtat av PLW Gruppen ligger vår passion för att leverera toppmoderna lösningar inom elteknik, energi, data och säkerhet.

PLW expertis inom el-, tele- och energisystem ger oss en unik möjlighet att erbjuda avancerade batterilagringssystem som kompletterar solenergianläggningar.

Julen står för dörren och vi på PLW vill rikta en extra tanke; Julen är en tid för att umgås med nära och kära, men det är också en tid för lite återhämtning / avkoppling.

PLW är din partner för installation av solceller, batterilagring och laddboxar. Här radar vi upp hur det funkar med ”Grön Teknik”. Vad kan du få i bidrag?

PLW skapar etablering i Västervik med omnejd. Vi erbjuder en rad spännande tjänster inom modern elteknik.

Vi står för trygghet i leverans, vi är ett företag inom elbranschen som har över 200 medarbetare, vi har agerat på marknaden i över 20 år och med det sagt vi blir företaget som står för trygghet, hög kapacitet och hög kunskap.

Lysrör fasas ut för att ge plats för effektivare belysning – PLW är lösningen.

Nu är det dags att byta ut era gamla lysrör till nya. Gamla lysrör ska fasas bort mot mer miljövänlig ledbelysning.

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image