Julen står för dörren och vi på PLW vill rikta en extra tanke; Julen är en tid för att umgås med nära och kära, men det är också en tid för lite återhämtning / avkoppling.

PLW är din partner för installation av solceller, batterilagring och laddboxar. Här radar vi upp hur det funkar med ”Grön Teknik”. Vad kan du få i bidrag?

PLW skapar etablering i Västervik med omnejd. Vi erbjuder en rad spännande tjänster inom modern elteknik.

Vi står för trygghet i leverans, vi är ett företag inom elbranschen som har över 200 medarbetare, vi har agerat på marknaden i över 20 år och med det sagt vi blir företaget som står för trygghet, hög kapacitet och hög kunskap.

Lysrör fasas ut för att ge plats för effektivare belysning – PLW är lösningen.

Nu är det dags att byta ut era gamla lysrör till nya. Gamla lysrör ska fasas bort mot mer miljövänlig ledbelysning.

PLW | Framtidens trygga företag som genom sin kompetens är med och formar hållbara lösningar in i framtiden. Ett företag med över 25 år i branschen. Vi verkar för trygghet mot dig som kund och vi verkar för trygghet mot våra medarbetare.

De tidigare låga elpriserna håller på att försvinna, och med kyligare temperaturer ökar elförbrukningen i hela norra Europa. Dessutom har vi minskande vindar, vilket ytterligare påverkar elpriset.

Elteknik, entreprenad, industri och service med över 25 års erfarenhet av både små och stora serviceuppdrag. Vi har kvalificerad personal med rätt yrkesmässig bakgrund.

Mässa Fastighet 2023 - Stockholm 16 nov 23

Nu bjuder vi på PLW in er BRF,er till mässan Fastighet 2023 - Det är gratis entré - Torsdag den 16 november kl. 16.00 - 19.00

PLW Nära dig Stockholm Östergötland Småland

Vi är nära dig i Stockholm, Östergötland och Småland. Vi är företaget som jobbar inom området för elteknik, data & säkerhet och energihus.

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image