I samarbete med Skanska har vi på PLW framgångsrikt arbetat med projektet vid Vretakloster skola i Linköping, ett omfattande uppdrag som beställts av Lejonfastigheter.

I samarbete med BC Bygg utför vi el- och teleinstallationer för åtta villor och sex parhus i Skogsvallen, Hjulsbro.

PLW vid frontlinjen av framtidens miljöteknik i Västervik | Vi på PLW är stolta över att meddela att vi är en del av det banbrytande projektet för att bygga nästa generations reningsverk i Västervik.

Villa Myhrer är inte bara en bostad; det är en vision om en hållbar och självförsörjande framtid.

I det idylliska Linköping, längs med de vackra stränderna av Stångån, hittar vi ett hem där estetik och högteknologi går hand i hand. Vår kund, en teknikentusiast med ett öga för design, valde att ta sitt hem till nästa nivå genom att investera i en hållbar framtid.

Rådhuset renovering Norrköping - PLW

PLW är stolta över att meddela vårt deltagande i den omfattande renoveringen av det anrika rådhuset i Norrköping, ett projekt som inte bara är en renovering utan en återupplivning av historisk storhet. Denna prestigefulla uppgift innebär en total omvandling av husets inre, där vi kommer att avlägsna alla gamla installationer för att göra plats för en helt ny infrastruktur

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image