#elteknik #data & säkerhet

Framtiden är här: Kommunikationsteknik som förenar tillsammans med PLW

Image

PLW: Din framtid, vår teknik! Data & Säkerhet

I en värld där tekniken utvecklas i en rasande fart, står PLW i framkanten av innovation och säkerhet. Med över 25 års erfarenhet har PLW cementerat sin position som en ledare inom elteknik, data och säkerhet, samt energilösningar, operativt i Östergötland, Stockholm och Småland.

Tänk dig ett hem, kontor, hotell, företag etc, där varje element är designat för att förenkla, skydda det du värderar mest och samtidigt bidra till en hållbar framtid. Detta är inte längre en dröm; det är verklighet tack vare PLWs omfattande tjänster inom datasäkerhet, WIFI-trådlösa nätverk, fiberförbindelser, TV-installationer, videokonferens, ljudsystem, CCTV-övervakning och avancerade säkerhetssystem.

Kommunikationsteknik som förenar

I centrum för PLWs erbjudande står kommunikationstekniken. Från LAN- och fiber-nät till kabel-TV och avancerad AV-teknik, strävar PLW efter att skapa lösningar som inte bara möter dagens krav utan även anpassar sig efter framtidens behov.

Trygghet i vardagen

Säkerheten i ditt hem eller företag är ovärderlig. Med PLWs expertis inom CCTV-installationer och omfattande säkerhetssystem, inklusive brandlarm och inbrottslarm, kan du sova lugnt. Varje projekt genomförs med ett långsiktigt samarbete och ömsesidigt förtroende i åtanke, säkerställande att lösningarna inte bara är effektiva utan också hållbara.

Varför välja PLW?

Att välja PLW innebär mer än bara att investera i toppmodern teknik. Det innebär att du väljer en partner som värdesätter hållbarhet, kvalitet och framför allt, ditt behov av trygghet. Oavsett om det gäller en mindre installation eller ett stort entreprenadprojekt, står PLW redo att överträffa dina förväntningar.

PLW erbjuder el- tele- larm- data- och energilösningar med trygghet.
Samarbetet med våra kunder ska bygga på långsiktighet och ömsesidigt förtroende. Vår verksamhet skall kännetecknas av kompetens, kunnande, kvalitet och omtanke.
— Robert Lantz, VD

roberl


Är ni privatperson, bostadsrättsförening, företag eller kanske fastighetsägare som önskar se över möjligheten till vad PLW kan hjälpa till med? Tveka inte att kontakta oss.

PLW Energi finns i Östergötland, Småland och Stockholm.


Det är enkelt att nå oss. Ring: 010 147 94 40 eller skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi har öppet alla vardagar mån - fre kl 08.00 - 17.00

0
Med över 25 år i branschen
fas fa-book-reader
0
Styrka - Över 200 medarbetare
fas fa-users
0
Mängder med utförda projekt
fas fa-project-diagram

Energihus
Solceller - Laddstolpar - Batterilagring. Leverans med trygghet

Vi håller vad vi lovar | Vi håller våra tider | Vi städar efter oss

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image