#elteknik #västervik

PLW i Västervik nära dig - Kunniga elektriker som levererar trygghet

Image

PLW ett modernt elteknikföretag med över 200 medarbetare.

PLW är ett modernt elteknikföretag med ca 200 medarbetare som funnits i ca 30 år och som finns etablerade i Motala, Linköping, Norrköping och Stockholm med kontor men jobbar idag i Småland, Östergötland, Sörmland och Stockholms län.

Vi är ett tillväxtföretag vars affärsidé är att erbjuda våra kunder branschens bästa kundupplevelse samt anställa branschens bästa medarbetare genom att sätta våra medarbetare i fokus och erbjuda dem en personlig utveckling och jobba efter vår värdegrund:

  • Vi ska hålla vad vi lovar

  • Vi ska hålla våra tider

  • Vi ska städa efter oss

PLW har idag 3 affärsområden:

Elteknik: Elinstallationer inom entreprenad, service och industri.

Data/Säkerhet: Vi jobbar med säkerhetslösningar inom brandlarm, inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning, data & fiberlösningar samt visualisering.

Energi: Solkraft, batterilagring och laddteknik för elfordon.


PLW beskriver kort för Västervik Framåt om vår närvaro i Västerviks Kommun

Vi tycker att Västervik är en spännande tillväxtstad i ständig utveckling vilket är precis detsamma som PLW strävar efter och förhoppningsvis kan vi bidra med ytterligare utveckling och tillväxt för Västervik genom att etablera oss i er fina stad.

Vi har även några medarbetare som gärna vill flytta till Västervik och därigenom kan vi föra vår kultur vidare i vår etablering.

Vi vill även ha kontakt med närliggande gymnasieskolor för att i en förlängning kunna anställa lokal arbetskraft och hjälpa unga in i vår bransch, något vi jobbar med på alla våra tidigare orter där vi har etableringar och är en viktig del i vårt hållbarhetsarbete.

Vi kommer att börja med att hitta en bra kundbas och sköta våra uppdrag från Linköping men med medarbetare som bor i Småland, när vi sedan ser att vi har tillräckligt med uppdrag är vi öppna för en lokal etablering i Västervik.

Var hittar vi er?

Vår kontakt och ansvarig för vår Västerviks-etablering Mikael Andersson finns nära er i Loftahammar.

Är ni intresserade av ett förutsättningslöst möte med oss på PLW så kontakta Mikael Andersson på tel. 0739 44 20 21 eller på mail till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs också mer om oss här på vår webbplats: www.plw.se/vastervik

Vi har öppet alla vardagar mån - fre kl 08.00 - 17.00

0
Med över 25 år i branschen
fas fa-book-reader
0
Styrka - Över 200 medarbetare
fas fa-users
0
Mängder med utförda projekt
fas fa-project-diagram

Energihus
Solceller - Laddstolpar - Batterilagring. Leverans med trygghet

Vi håller vad vi lovar | Vi håller våra tider | Vi städar efter oss

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image