#solceller #vårsol

Framtiden är här: Solenergi genom årets säsonger

Image

Solenergi och batterilagring: en effektiv kombination

Visste du att med ett batterilagringssystem kan du börja njuta av solenergins fördelar redan i februari?

Med den senaste tekniken inom solenergi och batterilagring från PLW kan du vara 30% självförsörjande redan i februari. I mars ökar denna siffra till 50%, och från april till september kan du nå imponerande 100% självförsörjande!
Det innebär att du kan använda den energi du producerar direkt, vilket reducerar ditt beroende av det traditionella elnätet och minskar dina energikostnader betydligt.

Smart energiutnyttjande: hyr ut ditt batteri
Men det slutar inte där. Genom våra innovativa stödtjänster, inklusive samarbetet med Checkwatt, kan du hyra ut ditt batteris lagringskapacitet. Detta skapar en extra inkomstkälla för dig genom ersättning varje månad. Tänk dig att ditt solenergisystem inte bara sparar pengar utan också genererar inkomst!

Finansiering som underlättar
För att göra övergången till solenergi ännu smidigare, har vi ett spännande samarbete med Wasa Kredit. Detta innebär att du kan finansiera köpet av din solcellslösning genom ett förmånligt och anpassningsbart finansieringsalternativ. Så oavsett din budget, kan vi hjälpa dig att göra din solenergidröm till verklighet.

Är du redo för solens kraft?
Har du frågor eller funderingar kring hur solenergi, batterilagring eller laddboxar kan passa in i ditt hem? Vårt team av experter är redo att ge dig svar och vägledning. Och för att se till att du är redo när vårens solstrålar kommer, erbjuder vi hembesök för att diskutera dina behov och möjligheter.

Passa på att anmäla ditt intresse idag och steg in i en mer hållbar och ekonomiskt gynnsam framtid med PLW:s solenergilösningar.

PLW Energi finns i Östergötland, Småland och Stockholm - Erhåll offert redan idag - Gå vidare hit

Det är enkelt att nå oss. Ring: 010 147 94 40 eller skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi har öppet alla vardagar mån - fre kl 08.00 - 17.00

0
Med över 25 år i branschen
fas fa-book-reader
0
Styrka - Över 200 medarbetare
fas fa-users
0
Mängder med utförda projekt
fas fa-project-diagram

Energihus
Solceller - Laddstolpar - Batterilagring. Leverans med trygghet

Vi håller vad vi lovar | Vi håller våra tider | Vi städar efter oss

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image