#elteknik #smartahem

Optimera din elanläggning med PLW Elteknik - Framtiden för smarta hem

Image

PLW Elteknik | Optimera er elanläggning

Optimera din elanläggning med PLW Elteknik – Framtiden för smarta hem

PLW Elteknik står i spetsen för innovativa och säkra elinstallationer, med en omfattande portfölj av tjänster som speglar framtidens behov i hem och företag. Vi fokuserar på att tillhandahålla skräddarsydda lösningar som kombinerar säkerhet, effektivitet och modern teknologi.

Elinstallationer: Skräddarsydda för ditt hem

Vårt team av experter inom elinstallationer tillhandahåller professionella tjänster som garanterar säkerhet och effektivitet. Från enkla installationer till mer komplexa projekt, är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa lösningar som möter dina specifika behov.

Konvertering från 1-fas till 3-fas för ökad kapacitet

Öka kapaciteten i ditt hem eller företag med vår konverteringstjänst från 1-fas till 3-fas. Denna uppgradering är idealisk för fastigheter som kräver mer kraft för tunga apparater och teknologiska innovationer, vilket säkerställer en stabil och effektiv energiförsörjning.

Personligt anpassade produktrekommendationer

PLW Elteknik är expert på att rekommendera smarta och lämpliga produkter för din specifika elanläggning. Våra förslag baseras på dina önskemål och behov, allt för att du ska få den mest optimala och effektiva lösningen.

Elkontroll för säkerhet och effektivitet

Som fastighetsägare är du ansvarig för din elanläggning. Våra elkontroller säkerställer att din anläggning inte bara är säker, utan också utförd på rätt sätt, vilket minimerar risker och optimerar prestanda.

Framtidens kommunikationsteknik och energieffektiva lösningar

I takt med att teknologin utvecklas, är det viktigt att hålla din elanläggning uppdaterad. Våra energieffektiva och moderna kommunikationstekniklösningar garanterar att ditt hem eller företag är utrustat för framtiden.

Ljussättning för ökad trygghet

Rätt ljussättning är avgörande för en trygg och välkomnande miljö. Våra ljuslösningar kombinerar estetik med funktion för att skapa en säker och behaglig atmosfär i ditt hem eller på din arbetsplats.

Lokalanpassning och tillbyggnader

Oavsett om det gäller en ny lokal eller tillbyggnad, anpassar PLW Elteknik elinstallationerna efter dina specifika behov. Vi ser till att allt från kablage till uttag och belysning är optimerat för din nya miljö.

Uppgraderingar för en modern anläggning

Uppdatera din anläggning med våra tjänster för omdragning av kablage och uppgradering av apparater. Vi ser till att allt från strömbrytare till vägguttag och elcentraler är av högsta kvalitet och uppfyller dagens standarder.

Byte av elcentral för ökad säkerhet

Ett byte av elcentralen kan vara nödvändigt för att säkerställa att din anläggning är säker och uppfyller gällande regler. Våra experter hjälper dig att välja och installera en ny elcentral som möter dina krav på säkerhet och funktionalitet.

Installation av jordfelsbrytare och åskskydd

Skydda din elanläggning från oväntade strömspikar och åskslag med vår installation av jordfelsbrytare och åskskydd. Dessa system är avgörande för att skydda både din anläggning och de elektroniska enheter som är anslutna till den.

Partnerskap med din elleverantör

PLW Elteknik arbetar nära din elleverantör för att säkerställa en smidig och effektiv service. Vårt mål är att vara din pålitliga partner i alla steg av processen, från installation till underhåll.

Belysningskonvertering för miljö och effektivitet

När regelverk ändras, står vi redo att hjälpa dig med konvertering av din belysning till mer miljövänliga och effektiva alternativ. Vi specialiserar oss på att uppgradera belysningen i olika miljöer, från garage och trapphus till industrier och samlingssalar.

Hos PLW Elteknik står vi redo att möta dina eltekniska behov med expertis, innovation och en stark förståelse för dina önskemål. Kontakta oss idag för att börja din resa mot en säkrare och mer effektiv elanläggning.

Är ni privatperson, bostadsrättsförening, företag eller kanske fastighetsägare som önskar se över möjligheten till vad PLW kan hjälpa till med? Tveka inte att kontakta oss.

PLW finns i Östergötland, Småland och Stockholm.

Det är enkelt att nå oss. Ring: 010 147 94 40 eller skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi har öppet alla vardagar mån - fre kl 08.00 - 17.00

0
Med över 25 år i branschen
fas fa-book-reader
0
Styrka - Över 200 medarbetare
fas fa-users
0
Mängder med utförda projekt
fas fa-project-diagram

Energihus
Solceller - Laddstolpar - Batterilagring. Leverans med trygghet

Vi håller vad vi lovar | Vi håller våra tider | Vi städar efter oss

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image