#Innovation #Kundnycklar

Till våra värdefulla kunder - Ni är hjärtat i PLW! Utan er, inget oss.

Image

Ni som kund är vår viktigaste tillgång, utan er är vi inget. Nedan beskriver vi kort om våra mervärden, hur vi som företag vill jobba och agera.

PLW är ett företag som idag har över 200 medarbetare, vi finns i Stockholm, Östergötland och Småland. Vi har över 25 års erfarenhet i branschen vilket borgar för trygghet och kunskap.

PLW – Våra mervärden och viktiga nyckelfaktorer för fortsatt utveckling.

Innovation och teknikutveckling | I en bransch som ständigt utvecklas är det avgörande för PLW att ligga i framkant när det gäller tekniska lösningar. Detta innebär investeringar i utveckling, särskilt inom områden som data och säkerhet, energilösningar såsom solpaneler och batterilagring, samt laddningsboxar. Att PLW är proaktiva på området kan skapa nya affärsmöjligheter och förbättra effektiviteten.

Hållbarhet och miljöansvar | PLW:s engagemang i energilösningar som solarpaneler visar redan ett starkt miljöansvar. Att vidareutveckla denna aspekt genom att implementera gröna initiativ och hållbarhetsprinciper i alla verksamhetsområden kan stärka varumärkets image och locka till sig miljömedvetna kunder.

Kundrelationer och anpassade lösningar | PLW jobbar med fortsatt fokus på att bygga långsiktiga relationer med kunder genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter deras specifika behov. Detta innebär att lyssna på kundernas feedback och samarbeta med dem för att utveckla tekniska lösningar som verkligen gör skillnad.

Utbildning och kompetensutveckling | Att investera i medarbetarnas utbildning och utveckling säkerställer att teamet håller sig uppdaterat med de senaste tekniska framstegen och branschtrenderna. Detta är avgörande för att upprätthålla en hög servicenivå och för innovation inom PLW.

Marknadsexpansion | Utforskande av nya marknader och diversifiering av tjänsteerbjudandet kan öppna upp för nya intäktsströmmar. Detta kan inkludera expansion till nya geografiska områden eller utveckling av nya tjänster som kompletterar de befintliga.

Är ni privatperson, bostadsrättsförening, företag eller kanske fastighetsägare som önskar se över möjligheten till vad PLW kan hjälpa till med? Tveka inte att kontakta oss.

PLW finns i Östergötland, Småland och Stockholm.

Jag tack jag vill gärna vet mer om energilösningar från PLW.

För och efternamn *
Ort *
E-postadress *
Telefonnummer *
Jag önskar vet mer om*
Solceller
Laddbox
Batterilagring
Brandskydd
Energitak
Annat
Samtycke *

Jag godkännner att PLW hanterar mina personuppgifter enligt gällande GDPR regelverk samt i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Läs mer här

0
Med över 25 år i branschen
fas fa-book-reader
0
Styrka - Över 200 medarbetare
fas fa-users
0
Mängder med utförda projekt
fas fa-project-diagram

Energihus
Solceller - Laddstolpar - Batterilagring. Leverans med trygghet

Vi håller vad vi lovar | Vi håller våra tider | Vi städar efter oss

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image