#elteknik

PLW - din partner för säkra och effektiva elinstallationer

Image

PLW | Elteknik | Data & Säkerhet | Energihus

Hos PLW är vi experter på att leverera högkvalitativa eltekniktjänster som möter dagens krav på säkerhet, effektivitet och miljövänlighet. Vårt team av kvalificerade elektriker är redo att assistera dig med allt från enkla installationer till avancerade eltekniska lösningar. Vi är här för att göra ditt hem eller din verksamhet säkrare, smartare och mer energieffektiv.


Vårt samarbete med våra kunder ska bygga på långsiktighet och ömsesidigt förtroende. Vår verksamhet skall kännetecknas av kompetens, kunnande, kvalitet och omtanke.

— Robert Lantz, VD


Elinstallationer och konvertering

Vi utför alla typer av elinstallationer, från grundläggande behov till mer komplexa system. Behöver du konvertera från 1-fas till 3-fas för att öka kapaciteten i din anläggning? Vi har kunskapen och erfarenheten att guide dig genom processen, säkerställa optimal prestanda och effektivitet för ditt system.

Smarta lösningar och elkontroll

Vi förstår vikten av att anpassa lösningar efter individuella behov. Därför tipsar vi om smarta produkter som matchar dina önskemål och krav på din elanläggning. Vi erbjuder också elkontroller för att garantera att din anläggning är säker och uppfyller alla gällande standarder, en viktig del i fastighetsägares ansvar.

Kommunikationsteknik och energieffektiva lösningar

I en värld där teknik och hållbarhet går hand i hand, är våra lösningar inom kommunikationsteknik och energieffektivitet utformade för att möta både dagens och morgondagens behov. Vi hjälper dig att minska din energiförbrukning och dina kostnader, samtidigt som vi bidrar till en mer hållbar framtid.

Ljussättning och lokalanpassning

En välplanerad ljussättning kan skapa trygghet och trivsel i alla miljöer. Vi erbjuder skräddarsydda ljuslösningar för både inomhus- och utomhusbruk. Dessutom är vi experter på lokalanpassning, tillbyggnader och omdragning av kablage för att ditt utrymme ska fungera optimalt för just dina behov.

Uppgraderingar och skydd

Uppgradering av elcentraler, installation av jordfelsbrytare och åskskydd är bara några av de tjänster vi erbjuder för att öka säkerheten i din fastighet. Vi hjälper dig också med byte av elcentral för att säkerställa att din anläggning är modern, säker och anpassad efter gällande krav och standarder.

Belysningskonvertering och miljötänk

Vi är med dig genom hela processen av belysningskonvertering, från gammalt till nytt, med hänsyn till ändrade regelverk och miljötänk. Typiska platser för dessa uppgraderingar inkluderar garage, trapphus, industrier och samlingssalar, där vi fokuserar på att minska energiförbrukningen och öka ljuskvaliteten.
På PLW Elteknik är vi stolta över att erbjuda skräddarsydda eltekniktjänster som inte bara möter utan överträffar våra kunders förväntningar. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina elteknikbehov.


Är ni privatperson, bostadsrättsförening, företag eller kanske fastighetsägare som önskar se över möjligheten till vad PLW kan hjälpa till med? Tveka inte att kontakta oss.

PLW finns i Östergötland, Småland och Stockholm.


Det är enkelt att nå oss. Ring: 010 147 94 40 eller skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi har öppet alla vardagar mån - fre kl 08.00 - 17.00

0
Med över 25 år i branschen
fas fa-book-reader
0
Styrka - Över 200 medarbetare
fas fa-users
0
Mängder med utförda projekt
fas fa-project-diagram

Energihus
Solceller - Laddstolpar - Batterilagring. Leverans med trygghet

Vi håller vad vi lovar | Vi håller våra tider | Vi städar efter oss

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image