#energihus #solceller

Stapelbar batterilagring utomhus med brandsläckare

Image

SigenStor är ett AI-optimerat 5-i-ett energilagringssystem som förverkligar dina solenergidrömmar

PLW är utvald installatör och leverantör av Sigenergy lösningar. Nu erbjuder vi en helt ny produkt på marknaden, nämligen stapelbara batterilagringsenheter. Inte nog med det, de kan förvaras utomhus och enheterna har inbyggd brandsläckare. Det är innovativt, det är tryggt och det är smart.  Låt oss berätta mer...

  • Du ska välja PLW för att vi finns där för dig, både innan, under och efter.

  • Vi tar ansvar från första kontakt till sista fråga.

  • Vi satsar på långsiktiga förhållanden.

  • Vi vill att ditt självklara svar vid frågor ang solceller och elinstallation ska vara PLW.

Vi hjälper dig uppnå energioberoende med maximal effektivitet, besparingar, flexibilitet och motståndskraft. Det kombinerar solinverterare, EV DC-laddare, batteri-PCS, batteripaket och EMS till ett kraftfullt energisystem, vilket ger dig en smart och sömlös upplevelse. 

Dess unika modulära och stapelbara design gör det skalbart efter behov och flexibelt i konfigurationen för både hem och företag.

SigenStor erbjuder skalbarhet på begäran och är redo för både hem och företag, med en unik modulär och stapelbar design som tillåter flexibel konfiguration. För kommersiellt bruk kan flera SigenStors kopplas parallellt för att uppfylla specifika kapacitetsbehov, med möjlighet att stapla mellan 1 och 6 batterimoduler och en kapacitetsomfång per stapel mellan 5 och 48KWh. Denna design bidrar till en hög energitäthet.

SigenStor kombinerar robust konstruktion och sinnesro med battericeller på 280 Ah för stor kapacitet och lång livslängd, omfattande säkerhetsskydd över fem lager, flera uppstartskällor för oavbruten användning och IP66-klassificering för installation var som helst.

EV-Hem Energi markerer framtiden. Med avancerad teknologi möjliggörs direkt användning av likström från batterier och solpaneler, vilket underlättar en virtuell nätverkskapacitetsexpansion och 100% grön strömladdning. Förbered dig för framtiden med V2H (Vehicle-to-Home) och V2G (Vehicle-to-Grid) funktioner, som öppnar upp oändliga möjligheter för ett modernt liv.

Låter allt detta rörigt... Låt oss berätta mer om hur det fungerar. 

Är ni privatperson, bostadsrättsförening, företag eller kanske fastighetsägare som önskar se över möjligheten till vad PLW kan hjälpa till med? Tveka inte att kontakta oss.

PLW Energi finns i Östergötland, Småland och Stockholm.

Jag tack jag vill gärna vet mer om energilösningar från PLW.

För och efternamn *
Ort *
E-postadress *
Telefonnummer *
Jag önskar vet mer om*
Solceller
Laddbox
Batterilagring
Brandskydd
Energitak
Annat
Samtycke *

Jag godkännner att PLW hanterar mina personuppgifter enligt gällande GDPR regelverk samt i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Läs mer här

0
Med över 25 år i branschen
fas fa-book-reader
0
Styrka - Över 200 medarbetare
fas fa-users
0
Mängder med utförda projekt
fas fa-project-diagram

Energihus
Solceller - Laddstolpar - Batterilagring. Leverans med trygghet

Vi håller vad vi lovar | Vi håller våra tider | Vi städar efter oss

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image