#clicseam #energitak

ClicSeam Energitak - En energismart lösning för en kund i Linköping

Image

En energismart lösning för en kund i Linköping

I det idylliska Linköping, längs med de vackra stränderna av Stångån, hittar vi ett hem där estetik och högteknologi går hand i hand.

Vår kund, en teknikentusiast med ett öga för design, valde att ta sitt hem till nästa nivå genom att investera i en hållbar framtid. Detta inlägg utforskar transformationen av ett vanligt hus till ett energieffektivt hem.

Estetik möter funktion

Vår kund i Linköping värderar inte bara teknikens funktion utan också dess estetik. Det är därför valet föll på PLW Energihus och vårt innovativa energitak ClicSeam.

Genom att utnyttja hela takets yta kunde vi installera en lösning som inte bara är effektiv utan också kompletterar hemmets utseende. Detta är ett tydligt exempel på hur modern teknik kan integreras sömlöst i hemmet utan att kompromissa med estetiken.

En markant förbättring i energieffektivitet

Innan vår intervention konsumerade bostaden cirka 25 000 kWh per år. Efter att ha genomgått en rad energibesparande åtgärder, inklusive installationen av vårt energitak, beräknar nu vår kund att energiförbrukningen kommer att minska till mellan 15 000 och 16 000 kWh årligen.

Detta är en betydande förbättring som inte bara minskar bostadens koldioxidavtryck utan också leder till avsevärda besparingar på energikostnaderna.

En omfattande energiinstallation

PLW har genomfört en omfattande installation på 24 kWp, vilket möjliggör en årlig produktion av cirka 15 700 kWh. Vår kund har även valt att komplettera systemet med batterilagring på 19,2 kW för att säkerställa energiförsörjningen under nätter och eventuella elavbrott. Genom att installera ett jordtag (ö-drift) har vi säkerställt att värme, kyl, frys och köksuttag är fungerande även under avbrott.

Denna lösning garanterar inte bara kontinuerlig komfort och bekvämlighet utan också en ökad självförsörjning.

Före och efter: En visuell resa

För att verkligen illustrera denna transformation har vi samlat några bilder som visar hemmet före och efter installationen. Dessa bilder belyser inte bara den tekniska uppgraderingen utan också hur väl den integreras med hemmets

Övergripande estetik

Vår kund i Linköping är ett lysande exempel på hur modern teknik och design kan samverka för att skapa ett både vackert och energieffektivt hem.

Genom att välja PLW Energihus, har de inte bara uppgraderat sitt hem utan också tagit ett steg mot en mer hållbar framtid. Vi är stolta över att ha fått möjligheten att bidra till denna förändring och ser fram emot att hjälpa fler kunder på deras resa mot en grönare och mer energieffektiv vardag.

PLW energihus, din trygga partner i Solcellsdjungeln.

Vi finns i Östergötland, Småland och Stockholm.
Det är enkelt att nå oss. Ring: 010 147 94 40 eller skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vi har öppet alla vardagar mån - fre kl 08.00 - 17.00.

Önskar ni skriva en rad för att erhålla en offert gå vidare till vårt offertformulär. Det är enkelt, det är smidigt. Gå vidare hit

Före och efter - ClicSeam Energitak

0
Med över 25 år i branschen
fas fa-book-reader
0
Styrka - Över 200 medarbetare
fas fa-users
0
Mängder med utförda projekt
fas fa-project-diagram

Energihus
Solceller - Laddstolpar - Batterilagring. Leverans med trygghet

Vi håller vad vi lovar | Vi håller våra tider | Vi städar efter oss

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image