#energitak #clecseam

PLW levererar Energitaklösning till André Myhrer – Estetik och kvalitet i symbios

Image

Villa Myhrer är inte bara en bostad; det är en vision om en hållbar och självförsörjande framtid.

Energitak ClicSeam – Estetik och funktion

Genom Andrés engagemang och samarbete med PLW har denna vision blivit verklighet i den idylliska miljön utanför Bergsjö. Med en installation av 17,67 kWp och en beräknad årsproduktion på ca 16,484 kWh, står Villa Myhrer som ett praktexempel på hur modern teknik kan integreras i våra hem på ett estetiskt tilltalande och funktionellt sätt.

Trygghet med kunskap – Över 25 år i branschen

PLW, med sin över 25 års erfarenhet, har varit en central del i detta projekt, inte bara genom att leverera de solpaneler som nu pryder både hus och garage, utan också genom att säkerställa att all nödvändig taktsäkerhet monterats enligt ordning. Detta inkluderar takstege, sotarbrygga, selinfasningar, glidskydd och snörasskydd, vilket garanterar en säker och hållbar installation över tid.

En energilösning för framtiden

Investeringen i Villa Myhrers energilösning, visar på ett tydligt engagemang för både miljön och den långsiktiga ekonomiska besparingen. Med PLWs unika energitak ClicSeam, som kombinerar modern design med hög effektivitet (ca 160W/m2) och bygger på den senaste monokristallina tekniken, får Villa Myhrer ett tak som inte bara genererar energi utan också bidrar till husets estetik.

PLW erbjuder el- tele- larm- data- och energilösningar med trygghet.

Samarbetet med våra kunder ska bygga på långsiktighet och ömsesidigt förtroende. Vår verksamhet skall kännetecknas av kompetens, kunnande, kvalitet och omtanke.
— Robert Lantz, VD

roberl

Är ni privatperson, bostadsrättsförening, företag eller kanske fastighetsägare som önskar se över möjligheten till vad PLW kan hjälpa till med? Tveka inte att kontakta oss.

PLW Energi finns i Östergötland, Småland och Stockholm.

Det är enkelt att nå oss. Ring: 010 147 94 40 eller skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi har öppet alla vardagar mån - fre kl 08.00 - 17.00

 

Kolla in Villa André Mhyrer - Ett litet galleri över Clicseam Energitak. Estetik är nyckelordet

0
Med över 25 år i branschen
fas fa-book-reader
0
Styrka - Över 200 medarbetare
fas fa-users
0
Mängder med utförda projekt
fas fa-project-diagram

Energihus
Solceller - Laddstolpar - Batterilagring. Leverans med trygghet

Vi håller vad vi lovar | Vi håller våra tider | Vi städar efter oss

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image