#elteknik

PLW i full färd med att uppföra el och teleinstallation för 8st villor samt 6st parhus i Hjulsbro

Image

Vallhusen i Hjulsbro - PLW är där på flera plan...

Tillsammans med BC Bygg är vi på PLW i full gång med el- och teleinstallationer för åtta villor och sex parhus i Skogsvallen, Hjulsbro.


Varje hus kommer att utrustas med en toppmodern solcellsanläggning installerad av PLW Energihus. För att främja hållbarhet och bekvämlighet, inkluderar varje hus en carport med ett förråd och en laddbox för elbil. Projektet utförs och certifieras enligt Svanen för att säkerställa högsta miljöstandard.

På PLW är vi stolta över att erbjuda skräddarsydda tekniska lösningar med fokus på säkerhet, hållbarhet och framtidens energibehov. Med över 25 års erfarenhet inom elteknik och data & säkerhet, har vi etablerat oss som en pålitlig partner i branschen. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och leverera lösningar som överträffar förväntningarna.

Förutom solcellsanläggningar och laddboxar, erbjuder vi ett brett utbud av tjänster, inklusive installation av batterilagringssystem och andra energilösningar som bidrar till ett mer hållbart samhälle. Vi är verksamma i Stockholm, Östergötland och Småland, och våra tjänster är certifierade enligt de högsta kvalitets- och miljöstandarderna.

Första husägarna förväntas kunna flytta in senare i höst, och vi ser fram emot att välkomna dem till sina nya, energieffektiva hem. Genom att välja PLW som din partner, kan du vara säker på att du investerar i kvalitet, hållbarhet och framtidssäker teknik.

Är ni privatperson, bostadsrättsförening, företag eller kanske fastighetsägare som önskar se över möjligheten till vad PLW kan hjälpa till med? Tveka inte att kontakta oss.

PLW finns i Östergötland, Småland och Stockholm.

Det är enkelt att nå oss. Ring: 010 147 94 40 eller skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi har öppet alla vardagar mån - fre kl 08.00 - 17.00

0
Med över 25 år i branschen
fas fa-book-reader
0
Styrka - Över 200 medarbetare
fas fa-users
0
Mängder med utförda projekt
fas fa-project-diagram

Energihus
Solceller - Laddstolpar - Batterilagring. Leverans med trygghet

Vi håller vad vi lovar | Vi håller våra tider | Vi städar efter oss

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image