#elteknik

PLW är med och renoverar anrika Rådhuset i Norrköping

Image

Rådhuset i Norrköping blir renoverat - PLW är på plats.

PLW är stolta över att meddela vårt deltagande i den omfattande renoveringen av det anrika rådhuset i Norrköping, ett projekt som inte bara är en renovering utan en återupplivning av historisk storhet.

Denna prestigefulla uppgift innebär en total omvandling av husets inre, där vi kommer att avlägsna alla gamla installationer för att göra plats för en helt ny infrastruktur, samtidigt som vi återställer och framhäver byggnadens ursprungliga stuckaturer som länge varit dolda.

Vår roll i detta projekt sträcker sig från installationen av ett helt nytt elnät till uppsättningen av både interna och externa armaturer, inklusive modern fiber, datakommunikation, brandlarm, inbrottssystem och passersystem. Ett noggrant arbete kommer att genomföras för att varsamt demontera och restaurera alla historiska armaturer, uppdatera dem med nytt kablage och integrera energieffektiva LED-ljuskällor.

En särskilt spännande del av projektet är konstruktionen av en ny åskskyddsanläggning som sträcker sig från toppen av "Gull-Olle", genom byggnadens tak och ner längs fasaden till en ringledning i marken. Detta kräver en komplex installation, där vi eventuellt kommer att anlita industriklättrare för att hantera det utmanande arbetet på tornet.

Detaljerna i vårt arbete kräver precision, inte minst när det gäller installationen av kablar och klammer på ett sätt som uppfyller beställarens höga krav på noggrannhet. Vår metodik innebär också ett nära samarbete med antikvarier för att säkerställa att alla åtgärder respekterar och bevarar byggnadens historiska värde.

Under renoveringsprocessen står vi inför den unika utmaningen att upprätthålla ett fungerande brandlarm för att skydda fastigheten, samtidigt som vi navigerar bland andra entreprenörers arbete. Genom utbildning i hanteringen av brandlarmssystem har vårt team förvärvat den nödvändiga kompetensen för att hantera dagliga avstängningar och omplaceringar av branddetektorer effektivt.

Detta projekt är inte bara en test av vår tekniska förmåga utan också av vår förmåga att planera och samordna komplexa arbetsflöden dagligen, med ett ständigt öga på inköpsplaner och tidslinjer.

PLW finner stor glädje i att bidra till detta projekt, inte bara genom att uppnå affärsmässig framgång utan även genom att stärka samarbetet med våra sidoentreprenörer.

Genom att kombinera PLW:s gedigna erfarenhet och engagemang för kvalitet med en passion för att bevara och förnya, ser vi fram emot att bidra till rådhusets historiska och kulturella återfödelse i Norrköping.

Är ni privatperson, bostadsrättsförening, företag eller kanske fastighetsägare som önskar se över möjligheten till vad PLW kan hjälpa till med? Tveka inte att kontakta oss.

PLW Energi finns i Östergötland, Småland och Stockholm.

Det är enkelt att nå oss. Ring: 010 147 94 40 eller skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi har öppet alla vardagar mån - fre kl 08.00 - 17.00

0
Med över 25 år i branschen
fas fa-book-reader
0
Styrka - Över 200 medarbetare
fas fa-users
0
Mängder med utförda projekt
fas fa-project-diagram

Energihus
Solceller - Laddstolpar - Batterilagring. Leverans med trygghet

Vi håller vad vi lovar | Vi håller våra tider | Vi städar efter oss

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image