#nu-grävs-det-på-riktigt

PLW vid frontlinjen av framtidens miljöteknik i Västervik.

Image

Vi på PLW är stolta över att meddela att vi är en del av det banbrytande projektet för att bygga nästa generations reningsverk i Västervik.

Det nya reningsverket är ett initiativ som inte bara markerar ett steg framåt i miljöteknik utan också vår fortsatta satsning på hållbara energilösningar. Projektet, som genomförs i nära samarbete med Västervik Miljö & Energi AB, är en del av vår bredare vision att bidra till en mer hållbar framtid och här visar vi vår expertis och innovation inom miljöteknologi.

Projektöversikt
Det nya reningsverket i Västervik är utformat för att möta de växande miljökraven och befolkningstillväxten i regionen. Med avancerad teknik för vattenrening och energieffektivisering tar vi ett viktigt kliv mot framtiden där cirkulära energisystem och minimerad miljöpåverkan står i fokus.

PLW bidrar med sin expertis och kommer under flera år arbeta nära med inblandade parter. Vi ser fram emot att arbeta i detta projekt. 


 Samarbetet med våra kunder ska bygga på långsiktighet och ömsesidigt förtroende. Vår verksamhet skall kännetecknas av kompetens, kunnande, kvalitet och omtanke.
​— Robert Lantz, VD

Hållbarhet och samhällsnytta
I linje med vårt åtagande har vi att leverera tekniska lösningar i samarbete med våra kunder, har detta projekt i Västervik varit en förebild för samverkan mellan offentliga och privata sektorer. Det nya reningsverket kommer att försörja regionen med renat vatten samtidigt som det erbjuder möjligheter till återanvändning och energiåtervinning, vilket understryker vårt engagemang för hållbara affärsmetoder och innovation.

Framåtblick
Vi på PLW ser fram emot att fortsätta vår resa mot en grönare och mer hållbar framtid. Vi är övertygade om att detta projekt inte bara kommer att tjäna som ett exempel på framgångsrik miljöinnovation utan också stärka vårt varumärke och vår ledande ställning inom miljöteknik. Vi tackar alla våra medarbetare, samarbetspartners och kunder som gör detta möjligt.


PLW finns i Östergötland, Småland och Stockholm.

Det är enkelt att nå oss. Ring: 010 147 94 40 eller skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi har öppet alla vardagar mån - fre kl 08.00 - 17.00

Kolla in video & bilder från invigningen av projektet. Följ oss för löpande uppdateringar

galleribilder-reningsverk--stand-
galleribilder-reningsverk--stand-
galleribilder-reningsverk--stand-
galleribilder-reningsverk-
galleribilder-reningsverk-
galleribilder-reningsverk-
galleribilder-reningsverk-
galleribilder-reningsverk-
galleribilder-reningsverk-

Energihus
Solceller - Laddstolpar - Batterilagring. Leverans med trygghet

Vi håller vad vi lovar | Vi håller våra tider | Vi städar efter oss

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image