#elteknik

PLW och Skanska färdigställer modern utbildningsmiljö vid Vretakloster Skola

Image

PLW färdigställer modern utbildningsmiljö vid Vretakloster Skola

I samarbete med Skanska har vi på PLW framgångsrikt arbetat med projektet vid Vretakloster Kyrka i Linköping, ett omfattande uppdrag som beställts av Lejonfastigheter. Projektet påbörjades under första kvartalet 2022 och har inneburit både nybyggnation och renovering.

Första etappen: Nyproduktion i två våningar
Den första etappen bestod av en nyproduktion i två våningar där vi byggde nya, moderna lektionssalar och arbetsrum. Vi skapade också ett stort och välutrustat storkök med tillhörande matsal, vilket förbättrar arbetsmiljön för pedagoger och elever. Genom denna nybyggnation har vi lagt grunden för en inspirerande och effektiv lärmiljö som främjar både undervisning och lärande.

Andra etappen: Omfattande rotrenovering
Den andra etappen innefattade en rotrenovering av den äldre delen av skolan. Här fokuserade vi på att modernisera lärarrum, personalrum och specialiserade lektionssalar för ämnen som träslöjd och textilslöjd samt ett nytt bibliotek. Denna renovering säkerställer att hela skolan nu håller en enhetligt hög standard och uppfyller moderna krav på säkerhet och funktionalitet.

Tekniska lösningar och hållbarhet
Genom hela projektet har vi på PLW tillämpat vår expertis inom elteknik och datainstallationer för att skapa en säker och effektiv teknisk miljö. Vi är stolta över att ha bidragit till en hållbar utveckling och ser fram emot att se hur dessa förbättringar kommer att gynna både elever och personal på Vretakloster skola.

PLW är er pålitliga partner för tekniska lösningar inom utbildningsmiljöer och andra sektorer. Med över 25 års erfarenhet erbjuder vi expertis inom elteknik, data- och säkerhetssystem samt energilösningar som solceller och laddboxar​.

Har du frågor om projektet eller vill veta mer om våra tjänster?
Kontakta mig gärna!

Med vänlig hälsning,

Daniel Carlsson
Projektledare Linköping
Telefon: 076-9487612
Växel: 013-237571
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Industrigatan 11
582 77 Linköping, Sverige

0
Med över 25 år i branschen
fas fa-book-reader
0
Styrka - Över 200 medarbetare
fas fa-users
0
Mängder med utförda projekt
fas fa-project-diagram

Energihus
Solceller - Laddstolpar - Batterilagring. Leverans med trygghet

Vi håller vad vi lovar | Vi håller våra tider | Vi städar efter oss

Image
SBcert PLW
Image
Image
Image
Image